marți, 20 aprilie 2010

A Trai In Schimbare….




Suntem intr-o continua schimbare, de la nivelul celulei pina in profunzimile structurilor care ne alcatuiesc fiinta. Timpul si-a schimbat vibratia uneltind parca cu spatiul pentru a grabi renasterea constiintei planetare.Fiecare zi devine o clipa plina de emotii ce palpita la orice exprimare a materiei ce pare ca isi schimba si ea rostul pentru a-si incorpora noua vibratie…Intelegerea firii duale este deja depasita de acceptarea profunda a esentei lucrurilor si a manifestarilor sistemelor de credinta, aflate deja in vibratia legii lui UNU.
A experimenta si a trai intens fiecare clipa ca fiind PREZENTUL ABSOLUT este singura optiune pentru a depasi cu usurinta si gratie ceea ce este vechi si lipsit de energia vibrationala a iubirii. A trai in prezent e starea care aduce in fiinta, simplitatea exprimarii Sinelui Divin…Martorul existential participa la miscarea gratioasa a elementelor primordiale din care este alcatuita Prezenta Divina ce vibreaza in tot ce ne inconjoara .
Micul univers interior isi recreeaza structura, uniformizind vibratia prin starile elevate ce se nasc in fiecare clipa…In acceptarea totala cream fiecare clipa ca fiind file desprinse din marea carte a vietii…si asta ar trebui sa ne incinte inimile si a ne bucure la nesfirsit….

Niciun comentariu: