joi, 8 iulie 2010

Experimentind ADEVARUL




Viata te provoaca sa alegi mereu intre compromis si adevar! ...si ce este adevarul?...Adevarul nu poate fi decit Calea spre tine insati spre ceea ce esti cu adevarat.
Experientele te imbogatesc cu adevarul lor, si nimeni poate sa iti fure mireasma cu care ramii dupa ce ele trec. Ne este greu sa atingem starea primordiala in care Adevarul se manifesta si asta se intimpla pentru ca suntem prinsi cu radacini adinci in dualitatea in care am ales sa o exploram. Fiecare zvicnire, fiecare fortare in incercarea de a iesi din dualitate te impinge spre un tarim nesigur si totusi expansionat si plin de potentiale.
E greu sa intelegem si sa patrundem in propriile tenebre, dar odata intrati in spatiul launtric atentia te invita sa patrunzi tot mai profund si sa iti cunosti forta interioara prietenoasa si plina de surprize elevate.Atunci viata ta se va transforma intr-un continua mirare...si pe nesimtite vei constientiza valoarea inestimabila pe care o negai sau o ignorai si care exista in ceea ce esti cu adevarat, inca de la inceputuri.
Sunt pasi pe care alegi sa ii faci fara sa stii ce te asteapta si care te pot conduce dincolo de ceea ce ai crezut cindva ca poti fi si atunci misterele numai sunt mistere ci simple experiente pline de intelepciunea care te ghideaza spre tarimuri peste care poti sa iti petreci in liniste experienta umana.
Am ales toti sa fim aici si acum in aceste timpuri care numai au limite si numai prezinta acea siguranta cu care ne-au obisnuit...Si totusi aceste timpuri noi aduc cu ele un aer curat,simplu de deslusit, simplu de experimentat.
A trai in Adevarul care esti reprezinta sublima intelepciune a existentei umane...

Niciun comentariu: