duminică, 8 noiembrie 2009

MESAJ DE LA ARHANGHLUL MIHAIL....PACE SI IUBIRE!




Binecuvintari de LUMINA SI FOC!
Primiti in dar, IUBIREA izvorita din Flacara Vietii, din Absolutul ce troneaza UNIVERSUL.Calatoria sa va fie zbor usor, sustinuta de aripile de Foc ale Principiului Etern- A EXISTA. Din plenitudinea manifestarilor, alegerea voastra sa fie calauza existentiala si sa va poarte in cele mai luminoase experiente ale Existentei in Sine.
Particolele Adamantine desprinse din Cuvintul Prim, sa va impodobeasca universul launtric cu esenta Intelepciunii vii pe care CREATORUL o toarna in Cupa Existentei.IUBIREA, catalizator existential, sa va transforme fiecare clipa transfiguratoare, in Armonie si Extaz...
"Privirea" voastra sa aduca in Universul launtric ATENTIA prin care manifestarea isi poate etala vibratia, culoarea si perfectiunea...Si pentru ca toate acestea pastreaza inglobate in ele Esenta Divina...Fie ca TOTUL ce va defineste si vine spre voi, sa va proiecteze fiinta in Spatiul Divin al Dimensiunii a 5 a ce v-a fost pregatit si va asteapta sa-l experimentati.
Binecuvintari Ceresti! Suntem cu voi in fiecare exprimare si in fiecare particica din Lumina pe care o emanati....Si Asa Este!...PACE SI IUBIRE!