joi, 4 iunie 2009

binecuvintati copiii...pastratorii Luminii

Viata este o poveste care ne completeaza la multe nivele si straturi ale constiintei. Traim multe vieti intr-una singura si totusi incercam sa creeam mereu una noua in care sa credem mult mai profund.Detinem bucati dintr-un imens joc de puzzle si ne straduim in fiecare clipa sa-i asezam piesele pentru a afla Adevarul Absolutului din noi.Cum timpul nu exista decit in tarimul timpului clipa de Acum aduce in viata noastra copii de cristal care se nasc cu intreaga memorie activata, cu capacitati de a se dezvolta la o virsta frageda. Ei nu au ales sa bea din fintina uitarii ci au ales sa devina iluminati si puternici cit mai repede posibil.
Odata cu ei copii indigou au ales sa experimenteze viata in mai multe dimensiuni, liberi si neinhibati de manifestarile din jurul lor.
Acesti copii sunt semintele Noului Pamint. Ei vad viata ca o miscare si o muzica a simfoniei cu multe instrumente puse intr-o piesa care imprima o varietate a armoniei si a frecventei care creeaza medii inconjuratoare noi si inspirationale.
Integrarea majora a acestor copii de cristal si indigou, determina, nu supravietuirea rasei umane, ci vor conduce lumea intr-un loc al Gratiei si Iubirii.Invataturile unui Dumnezeu impotriva altuia vor dispare. Va exista doar o singura sursa de Lumina si Iubire...
Depinde de noi ce poveste alegem sa creeam!