sâmbătă, 13 octombrie 2007

RECUNOSTINTA

Astazi am facut cunostinta cu un inger, Adamus Saint Germains. Clipe desavirsite au urmat si valuri de iubire si blindete au invadat spatiul divin ce ne-a fost dat sa-l locuim. Intelepciunea Sa dezlipita din sinul Universului ne-a dat imbold tuturor si sensuri datatoare de viata s-au adunat in valuri de cuvinte exprimate in tacerea adincurilor noastre.
Obrajii fragili s-au umplut de lacrimile recunostintei si sufletele s-au hranit din Armonia divina. Iubirea si-a intrat in drepturi, conturind existenta noastra cu vibratiile inimii.
Am pasit cu totii in dimensiuni astrale in care fiecare era propriul sau stapin.Ne-au insotit in aceste calatorii interioare toate acele definiri cu care coexistam in fiecare clipa a rostirii noastre in aceasta dimensiune.
Pasii devenirii nostre au calcat putin mai lent pe tarimuri neexplorate inca de noi si parca totul parea atit de cunoscut.
Exist...si port in mine, si cu mine, recunostinta, pentru aceasta viata, pentru aceasta experienta pe care am ales sa o traiesc...

Niciun comentariu: